Borzsák Beatrix
head
Főoldal >> A Mûkörömrõl...
A Mûkörömrõl...

Hogy miért érdemes mûkörömmel élni? A válasz egyértelmû: mert a mûköröm megszépít.
Egy nõ külsejének - csakúgy, mint az ápolt szép haj - meghatározó része a szép köröm is. A legtöbb férfi, amikor rápillant egy hölgyre, akinek igényes, szép mûkörmei vannak, nyel egyet, és azt gondolja magában; ez igen, ennek a nõnek van patinája.

000000000000000000000.jpg


A mûkörömkészítés eredeti célja, hogy a saját körmöket megerõsítsük, meghosszabbítsuk, de a fõ célja, hogy megszépítsük. Az esztétikus és jól elkészített mûköröm a saját köröm természetes térbeli meghosszabbításaként készül. Az avatatlan szemek nem tudják megállapítani meddig tart a saját köröm, honnan kezdõdik a mûköröm, csak azt látják, hogy egy nagyon szép, hosszú köröm díszíti a hölgy kecses kezét.  
A mûkörömmel könnyen együtt lehet élni, könnyû hozzászokni használatához és könnyen rabjává lehet válni annak a többletszépségnek, amit viselõjének nyújt. Tévhit az, hogy a mûköröm roncsolja a saját körmöt, ellenkezõleg: egy jól elkészített mûköröm engedi a saját körmöt erõsebbé válni. Ha valakinek mégis volt már problémája a mûkörömmel, ott kizárólag a mûkörmös szakmai hibájáról, technikai problémáról lehet szó, érdemes ilyenkor mûkörmöst váltani.

0000000000000000000000000000000.jpg

Még egy fogalmi zavart szeretnénk eloszlatni: A „mûköröm” nem az alapanyag mûanyag jellege miatt kapta a nevét, hanem, csakúgy, mint a „mûalkotás” szónál, ez egy rövidítés: a mûköröm mûvészi körmöket jelent minden egyes darabja kézzel készített iparmûvészeti, egyedi alkotás.

Körömdíszítőklub